Centrumplan Zevenhuizen:
Nieuwbouwontwikkeling
op een beeldbepalende plek
Centrumplan Zevenhuizen: Nieuwbouwontwikkeling op een beeldbepalende plek
Voorlopig ontwerp:
Sfeervolle en diverse woningen
voor een brede doelgroep
Gevarieerd aanbod van sfeervolle woningen voor een brede doelgroep

Het plan

Sinds die fusie tot de gemeente Zuidplas in 2010 staat het voormalig gemeentehuis in Zevenhuizen leeg. Met Mahler Vastgoed Ontwikkeling (MVO), een ontwikkelaar met lokale roots, wil de gemeente de locatie nieuw leven inblazen. Hiermee wordt een sloop en herontwikkeling van het oude gemeentehuis gerealiseerd. MVO werkt voor het ontwerp samen met de gemeente, actiecomité 'Mooi Zevenhuizen' en architectenbureau's Groosman en De Stijlgroep.

Inloopavond Centrumplan Zevenhuizen

Eind 2016 werden de eerste plannen voor Centrumplan Zevenhuizen voorgelegd aan lokale winkeliers en omwonenden van de locatie. Inmiddels is na een plezierige samenwerking met de gemeente en het actiecomité 'Mooi Zevenhuizen' het ontwerp behoorlijk aangepast. De inwoners van Zevenhuizen en andere belangstellenden zijn met een inloopavond op donderdag 20 april jl. geïnformeerd over de laatste plannen en ontwerpen.

Interesse

Centrumplan Zevenhuizen wordt ontwikkeld door Mahler Vastgoed Ontwikkeling. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wilt u uitgenodigd worden voor één van de inloopbijeenkomsten of op de eerste rang zitten voor een woning? Schrijf u geheel vrijblijvend in om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen rondom dit project. Voor het laatste nieuws kunt u ons ook volgen op Facebook!

Disclaimer