Centrumplan Zevenhuizen:
Nieuwbouwontwikkeling
op een beeldbepalende plek
Centrumplan Zevenhuizen: Nieuwbouwontwikkeling op een beeldbepalende plek
Voorlopig ontwerp:
Sfeervolle en diverse woningen
voor een brede doelgroep
Gevarieerd aanbod van sfeervolle woningen voor een brede doelgroep

Het plan

Op 1 januari 2010 sloot de gemeente Zevenhuizen zich aan bij de fusie tot één gemeente Zuidplas. Sinds die fusie staat het voormalig gemeentehuis leeg. Jarenlang werd gezocht naar een passend plan om de locatie nieuw leven in te blazen. De gemeente heeft dit gevonden in de plannen van Mahler Vastgoed Ontwikkeling (MVO), een ontwikkelaar met lokale roots. Hiermee wordt een sloop en herontwikkeling van het oude gemeentehuis gerealiseerd.

Inloopavond voor omwonenden

Op dinsdagavond 22 november werd er een inloopavond georganiseerd voor de omwonenden en andere belanghebbenden van Centrumplan Zevenhuizen. Deze inloopavond werd goed bezocht! De Zevenhuizenaren waren erg geïnteresseerd en kwamen massaal naar Dorpshuis Swanla om zich te laten informeren. Zowel wethouder Jan Hordijk, projectontwikkelaar Tino Mahler en de projectleider van de gemeente Willem Zwama stonden klaar om de bezoekers op te vangen.

Interesse

Centrumplan Zevenhuizen wordt ontwikkeld door Mahler Vastgoed Ontwikkeling. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wilt u uitgenodigd worden voor één van de inloopbijeenkomsten of op de eerste rang zitten voor een woning? Schrijf u geheel vrijblijvend in om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen rondom dit project. Voor het laatste nieuws kunt u ons ook volgen op Facebook!

Disclaimer